Plant Protection Day 2022

Microsoft office 2013 voor thuisgebruik en studenten downloaden free download

Microsoft office 2013 voor thuisgebruik en studenten downloaden free download

Looking for:

48 Office ideas | microsoft office, microsoft, office

Click here to Download

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lijkt me logisch toch Was dit antwoord handig? Ja Nee. Helaas, dit heeft niet geholpen. Hartelijk dank voor uw feedback. Kies hieronder waar u wilt zoeken Zoeken De community doorzoeken. Zoeken in de community- en ondersteuningsartikelen Installeer, werk bij en activeer Microsoft en Office Communitylid zoeken. Ik kocht een paar jaar geleden een “office voor thuisgebruik en studenten” bij aankoop van de pc van mijn dochter.

Aangezien zij de office versie op haar pc steeds is kunnen blijven gebruiken, heb ik de office die ik toen kocht nooit nodig gehad. Een paar maand geleden kocht ik een nieuwe pc voor mij en nu zou ik graag mijn toen aangekochte office gebruiken maar op mijn pc staat een recentere versie van office dus ik zou die eerst moeten verwijderen wat ik niet wil doen, en als ik de office code wil gebruiken om bvb de WORD versie die ik nu heb te activeren dan zegt hij “met de gevonden producten in uw account kan WORD niet worden geactiveerd”.

Wat kan ik doen? Snelkoppelingen naar Office-taakbalk weer te geven als lege witte pictogrammen in de Desktop modus- In bepaalde gevallen wordt vastgemaakt Office taakbalkpictogrammen worden weergegeven als lege witte pictogrammen in plaats van als het desbetreffende pictogram van de toepassing.

Resolutie Gebruik deze oplossing Repareren automatisch het probleem op te lossen. Foutcodes- De foutcodes in de volgende tabel kunnen beschouwd als ‘afsluitcodes’ of ‘retourcodes’ de Windows Update-service retourneert wanneer u deze update installeert. U kunt deze foutcodes voor onderscheppen en voor het vaststellen van problemen met de installatie. Onvoldoende accuenergie om de update te installeren.

Invoegtoepassing de computer een AC krachtbron om de update te installeren. De update is geprobeerd een niet-actieve tijd op uw apparaat. De update zal opnieuw geprobeerd tijdens het venster gepland onderhoud worden.

Er is een fout opgetreden tijdens de installatie door een Office-toepassing die wordt uitgevoerd. Controleer of alle Office-toepassingen worden gesloten en is de installatie opnieuw uitvoeren.

Office RT installatie installatiefout is opgetreden. Er is onvoldoende geheugen beschikbaar om de update te installeren. Start opnieuw op het apparaat om de installatie opnieuw uit.

Er is een fout opgetreden bij het deel van de update te downloaden, maar de installatie is voltooid. Start opnieuw op uw apparaat om update-installatie te voltooien. Er is een onbekende fout opgetreden tijdens het upgradeproces. De Office-installatie is voltooid, maar taalpakketten ontbreekt mogelijk.

Als er een foutcode , heeft het apparaat onvoldoende accu om de update te installeren. Als er een foutcode , is de update-installatie probeert buiten het venster Onderhoud van uw apparaat. Als u de update onmiddellijk te installeren wilt, volgt u de instructies in de sectie ‘ installeren update.

Als u niet de update onmiddellijk te installeren wilt, wordt de update probeert te installeren wanneer de computer vervolgens een onderhoudsvenster heeft. De update wordt Windows Installer Msiexec. De informatie in dit artikel geeft dus slechts de eerste stap bij het oplossen van het probleem.

Klik op de volgende koppeling voor meer informatie over Office voor thuisgebruik en studenten RT en een lijst met bekende problemen. Deze link wordt u doorverwezen naar de Office voor thuisgebruik en studenten RT Veelgestelde vragen. Meer hulp nodig? Uw vaardigheden uitbreiden. Als eerste nieuwe functies krijgen.

Een abonnement om optimaal van je tijd te gebruik te maken. Was deze informatie nuttig? Ja Nee. Heel goed! Hebt u nog meer feedback? Hoe meer u ons vertelt, hoe beter we u kunnen helpen.

 
 

 

Microsoft office 2013 voor thuisgebruik en studenten downloaden free download. Download an older version of Office

 

Onmisbaar voor elke taak. Office voor Thuisgebruik en Studenten is voor studenten en gezinnen die de klassieke Office-apps voor Windows 10 willen, waaronder Word, Excel en PowerPoint.

Een eenmalige aankoop voor installatie op 1 pc of Mac om thuis of op school te gebruiken. Microsoft biedt ook services als 1 TB opslag op OneDrive, 60 Skype-minuten per maand en Microsoft-ondersteuning via chat en telefoon. Met een abonnement ontvang je de nieuwste versies van de toepassingen en krijg je automatisch de allernieuwste updates. Office is een eenmalige aankoop die wordt geleverd met klassieke toepassingen als Word, Excel en PowerPoint voor pc of Mac.

Het product bevat geen van de services die bij een Microsoft -abonnement worden geleverd. Eenmalige aankopen hebben geen upgrade-mogelijkheid. Dit betekent dat als je wilt upgraden naar de volgende grote release, je deze voor de volle prijs dient te kopen. Controleer eerst of je in aanmerking komt voor Office Office Educationdat gratis is voor in aanmerking komende docenten en studenten en dat Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Microsoft Teams en andere hulpmiddelen voor school van Microsoft bevat.

Office Education is geen proefversie en is gratis beschikbaar voor geaccrediteerde academische instellingen die zich voor dit programma hebben aangemeld. Als jouw school niet voor Office Education in aanmerking komt, kies dan uit deze andere opties om een Office-versie te vinden die bij je budget en behoefte past.

Internettoegang is vereist om Office te installeren en te activeren. Na aanschaf kun je Office installeren vanuit de sectie Services en abonnementen op je Microsoft-accountpagina. Ja, in het Microsoft -trainingscentrum vind je snelstarthandleidingen, spiekbriefjes, tips en trucs en trainingen om je zo snel mogelijk met Office vertrouwd te maken.

Daarnaast krijg je 1 TB OneDrive-cloudopslag, geavanceerde beveiligingsfuncties, посетить страницу van Microsoft-experts en meer. Wanneer je een actief Microsoft abonnement hebt, heb je altijd de meest up-to-date versie van de Office-toepassingen. Meer informatie over Microsoft Controleer de volledige Office-systeemvereisten om te zien of jouw apparaat jouw versie van Office ondersteunt.

Office-toepassingen worden voor elk platform en apparaat apart geoptimaliseerd. De beschikbare Office-toepassingen en de versienummers kunnen verschillen tussen Mac- en pc-gebruikers.

Documenten die je hebt gemaakt zijn volledig van jou. Je kunt ze online op OneDrive opslaan of lokaal op je pc of Mac. Meer informatie over wat er gebeurt als je een abonnement opzegt. Internettoegang is vereist voor het installeren en activeren van de nieuwste versies van Office-suites en alle Microsoft abonnementen. Voor Microsoft -abonnementen microsoft office 2013 voor thuisgebruik en studenten downloaden free download je ook internettoegang nodig om je abonnementsaccount te beheren, zodat je bijvoorbeeld Office op andere приведенная ссылка kunt installeren of je factureringsgegevens kunt wijzigen.

Je moet ook regelmatig verbinding maken met internet om je Office -versie up-to-date te houden en automatische upgrades uit te voeren.

Als je niet minimaal eens in de 31 dagen online bent, verliezen je toepassingen bepaalde functionaliteit. Dit betekent dat je je documenten wel kunt afdrukken of bekijken, maar niet kunt bewerken en ook geen nieuwe documenten kunt maken. Om je Office-toepassingen opnieuw te activeren, hoef je alleen maar verbinding te maken met internet. Als je een van deze services al gebruikt, heb je ook al een Microsoft-account dat je kunt gebruiken of je kunt een nieuw account maken.

Meer informatie over een Microsoft-account. Voor de aanmelding voor een proefversie of aanschaf van Office moet je je aanmelden met een Microsoft-account. Je moet zijn aangemeld met dit account om je Office-software te installeren en beheren of om bepaalde abonnementsvoordelen te gebruiken, inclusief OneDrive-opslag en minuten voor Skype. Gebruikers kunnen 1 abonnement voor Microsoft Family en Microsoft Personal activeren en maximaal 25 licenties voor Office voor Thuisgebruik en Studenten, Office voor Thuisgebruik en Zelfstandigen en Office Professional Meer informatie over het instellen van je account.

Als je al een account hebt aangemaakt, ga dan naaraccounts. Een Productcode is een unieke alfanumerieke code van 25 tekens die wordt gebruikt om je Office-product in te wisselen of te activeren. Je kunt geen productcode gebruiken voor een ouder of een ander Office-product om je nieuwe versie van Office in te wisselen. Om je Productcode te vinden, moet je op de achterkant van de kaart in de verpakking van je Office-product zoeken naar de alfanumerieke code van 25 tekens.

Soms is de Productcode afgedrukt op je bon. Als je Office hebt gekocht van een pc-producent, bevindt je Productcode zich ergens in de verpakking van microsoft office 2013 voor thuisgebruik en studenten downloaden free download pc. Nadat je je productcode hebt gekoppeld aan je Microsoft-account, kun je je aanmelden bij accounts.

Maar het is een goed idee je Productcode op een veilige plaats te bewaren als aankoopbewijs of om onze ondersteuningsmedewerkers te helpen je product te traceren. Het is het beste je bestaande Microsoft-account te gebruiken. Office is beschikbaar in onderstaande talen. Microsoft biedt eenvoudige en kosteneffectieve oplossingen voor meertalige personen, gezinnen, professionals en kleine bedrijven.

Om Microsoft of Office als eenmalige aankoop te installeren, ga je naar accounts. Meld je aan met het Microsoft-account dat je hebt microsoft office 365 business 2016 product key free download bij de aankoop of dat je al hebt gekoppeld aan je abonnement of eenmalige aanschaf en volg de instructies op het scherm om Office te installeren.

Meer informatie over het installeren van Office. Je moet vaststellen welke Office-productcode bij welke pc hoort. Meer informatie. Je kunt Microsoft -abonnementen voor zowel Mac als Windows kopen. Office voor Thuisgebruik en Zelfstandigen of Office voor Thuisgebruik en Studenten zijn als eenmalige aankoop ook voor Mac beschikbaar. De toepassingen Publisher en Access zijn niet beschikbaar voor Mac.

De huidige versies van Office-toepassingen voor Microsoft en Office zijn beschikbaar voor Windows en Mac. In dit artikel vind je meer informatie over welke Office-versies op hetzelfde apparaat met elkaar kunnen samenwerken. De werkelijke downloadsnelheid van Office hangt af van de snelheid van je internetverbinding.

Het is aan te raden een breedbandverbinding te gebruiken voor de beste downloadervaring. Voor alle versies van de nieuwe Office voor Windows-pc’s wordt een streamingtechnologie gebruikt die het mogelijk maakt Office-toepassingen te gebruiken voordat de installatie is voltooid. Meer informatie over mogelijke oplossingen als het lang duurt om Office te installeren. Wanneer je Office installeert worden microsoft office 2013 voor thuisgebruik en studenten downloaden free download pictogrammen voor Microsoft office 2013 voor thuisgebruik en studenten downloaden free download gemaakt.

Je kunt ook in Cortana de naam van de toepassing typen die je wilt starten bijvoorbeeld Word. Ook kun je de toepassing met een snelkoppeling aan het Startscherm of de taakbalk vastmaken voor snellere toegang.

MacOS X o Deze kun je met de zoekfunctie vinden in de Launchpad en in de map Toepassingen. Zelfs als je pc een bits versie van Windows uitvoert, raden we aan dat je de bits versie van Office installeert, omdat die beter compatibel is met de toepassingen en add-ins die met Office werken.

Als je de bits versie van Office wilt installeren, ga je naar accounts. Het is niet mogelijk zowel de bits versie als de bits versie van Office op dezelfde pc te installeren. De kopie van Office op het apparaat dat je hebt gedeactiveerd gaat over op alleen-lezen, wat betekent dat je documenten wel kunt bekijken, maar niet bewerken. Je verliest geen documenten die lokaal zijn opgeslagen op het originele apparaat.

Als je Office wilt verwijderen, ga je naar accounts. Als je Office deactiveert, blijven de Office-toepassingen wel op blackberry free for pc pc staan, maar in alleen-lezenmodus. Je kunt je documenten wel bekijken, maar niet bewerken of opslaan en je kunt geen nieuwe documenten maken. Om Office volledig te verwijderen, увидеть больше je naar het Configuratiescherm van je pc en verwijder je Office. Voor Mac, iPad- en Android-tablets volg je de instructies op dat apparaat om een toepassing te verwijderen.

Je kunt op verschillende manieren aan een back-up van een Office-product komen:. Ervaar de gratis volledige Office-beleving op je favoriete tablets en mobieltjes.

Microsoft office 2013 voor thuisgebruik en studenten downloaden free download premium-functies voor Word- Excel- en PowerPoint-apps met een Microsoft -abonnement dat in aanmerking komt.

Ga naar www. Microsoft klanten met een actief abonnement krijgen altijd de nieuwste versies van de Office-toepassingen microsoft office 2013 voor thuisgebruik en studenten downloaden free download ze beschikbaar zijn. Wanneer we een nieuwe microsoft office 2013 voor thuisgebruik en studenten downloaden free download van Office uitbrengen, krijg je bericht dat je de optie hebt je software te updaten naar de nieuwste versie. De nieuwste versie, Office voor Mac, is nu beschikbaar voor Microsoft abonnees als onderdeel van je abonnement.

Ga naar accounts. Ga voor hulp en uitleg naar www. Ga voor gratis videotraining naar www. Blijf op de hoogte van speciale aanbiedingen, nieuwe producten, evenementen en meer uit de Microsoft Store. Beschikbaar voor Nederland bewoners. Door te klikken op Registreren stem ik ermee in dat ik informatie, tips en aanbiedingen wil ontvangen over de Microsoft Store en andere Microsoft-producten en -services.

Office voor Thuisgebruik en Studenten. Nu kopen. Downloadbare producten worden aan u geleverd via een downloadkoppeling die na de aankoop beschikbaar is. Download Microsoft Personal. Belangrijkste functies Onmisbaar voor elke taak. Een eenmalige aankoop. Klassieke Office-apps. Zie je de toepassing die je nodig hebt niet? Alle opties weergeven. Belangrijkste vragen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *